Behandelingen

Behandelingen:

   Microblading/Hairstrokes


Is een nieuwe techniek in permanente make-up, met name gebruikt voor wenkbrauwen waarmee  het niet van echte haar te onderscheiden is.

Deze Hairstrokes kunnen een geheel nieuwe wenkbrauw creeren of een bestaande wenkbrauw aanpassen in vorm , dikte en model.


Wenkbrauwen hairstrokes worden  in 2  sessies geplaatst                     ( afhankelijk van huid type) ,ieder met 6 weken ertussen.

In 2 behandelingen heb je het eindresultaat.


Na de behandeling: Direct na het behandeling kan een lichte zwelling van de huid optreden. Deze verdwijnt echter weer na enkele uren of maximaal 2 dagen. Doordat er pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens korstjes ontstaan. U mag ze niet zelf verwijderen,  ze moeten vanzelf loslaten.


Laat geen permanente make-up aanbrengen;

Als u last heeft van een van onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD en ik u af om een permanente make-up te laten aanbrengen:

 • Diabetes
 • Hemofilie
 • Chronische huidziekte
 • Contactallergie
 • Immuunstoornis
 • Allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet
 • Hart- en vaatafwijkingen
 • Op plekken waar je afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan
 • Op een litteken dat minder dan een jaar oud is
 • Op een plek waar minder dan 6 weken geleden PMU is gezet
 • Op een plek waar minder dan 3 maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is.
 • Op geirriteerde huid zoals bultjes,donkere moedervlekken of zwellingen.
 • als je onder invloed bent van alcohol of drugs
 • als je zwanger bent
 • als je ongesteld bent
 • botox en fillers korter dan 30 dagen na het aanbrengen.*Heb je een van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica? En wil je toch PMU? overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.


* Kijk voor achtergrondinformatie over bovenstaande risico's op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl 


Nazorg Microblading/Hairstrokes:


Tijdens de behandeling voor het zetten van permanente make-up wordt de huid beschadigd , waardoor er een wond ontstaat. Bij de juiste verzorging van de permanente make-up (PMU),  duurt het ongeveer 4 tot 6 weken tot de behandelde huid genezen is.


Behandel de microblading als volgt de eerste dag:

 • Was de permanente make-up 3 keer de eerste dag met een milde ongeparfumeerde zeep.
 • Dep de permanente make-up na het wassen met een schone handdoek droog.
 • Smeer de behandelde huid met een zalf die je van de behandelaar hebt gekregen of die de behandelaar aanraadt


Komende 5-7 dagen de wenkbrauwen niet nat maken, maar alleen smeren met zalf, tenminste 2 keer per dag.


Zorg dat je tijdens het genezingsproces PMU:


 • De behandelde huid zo min mogelijk aanraakt (was eerst je handen voordat je de huid verzorgt)
 • Niet krabt aan de behandelde huid.
 • De PMU niet bedekt met strakke of bevuilde kleding.
 • De behandelde huid niet afdekt met pleisters of verband.
 • (bubbel)baden, zwembaden, sauna's en stoombaden vermijd.
 • De behandelde huid niet blootstelt aan zonlicht of de zonnebank.


De behandelde huid blijft ook na genezing erg gevoelig voor zonlicht. Smeer je PMU daarom altijd in met zonnebrand.Let op: neem contact op met de huisarts bij extreme roodheid, zwelling, bloedingen, wondvocht, kleurverandering of chronische pijn.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER PERMANENTE MAKE-UP :


Voor wie is permanente make-up geschikt?

voor iedereen, u bent nooit te oud voor het laten aanbrengen van microblading. Tevens bent u met permanente make-up altijd verzekerd van een verzorgd uiterlijk.


Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up blijft ongeveer 1-3 jaar zitten. De pigmenten verdwijnen langzaam door cel vernieuwing en onder invloed van UV licht. Dit verschilt per persoon. Het beste is om elk jaar bij te werken. Zo blijft de kleur en de vorm op zijn mooist.


Doet de behandeling pijn?

De pijn is goed te doen voor iedereen, u voelt de eerste 10 minuten wel wat, maar iedereen vindt het erg meevallen. En we proberen altijd dat u de behandeling zo pijnloos mogelijk ervaart.


Hoe lang duurt een behandeling?

Bij u eerste bezoek duurt de behandeling ongeveer 2 uur. (Bespreken, voortekenen en pigmenteren). De duur van de vervolgbehandelingen zijn ongeveer 45 tot 60 minuten.


Is het eindresultaat direct zichtbaar?

Nee! Direct na de pigmentatie is de kleur altijd donkerder dan de uiteindelijke kleur. De kleur vervaagt in de eerste week met ongeveer 30% en na een periode van 4 tot 6 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.


Hoevaak mag ik terugkomen voor een behandeling?

Meestal, in normale gevallen, is een nabehandeling noodzakelijk en dan adviseer ik dat u een keer per jaar terug komt voor een opfrisbehandeling.


Is permanente make-up  veilig?

Ja, Volgens de regels van de GGD wordt bij elke behandeling en nieuw steriele naald gebruikt. Zo wordt de salon regelmatig door de GGD geinspecteerd op veiligheid en hygiƫne.


Waarom zijn er meerdere sessies nodig?

Ongeveer na 4 weken is de bovenste huidlaag volledig vernieuwd, en zal de make-up te licht lijken. De behandeling wordt daarom altijd nog minimaal een keer herhaald na 6 weken. En de vorm en kleur naar uw wens aan te passen. Een andere voordeel is dat het eindresultaat langer aanwezig zal blijven.HOE ZIEN MIJN WENKBRAUWEN ERUIT IN DE KOMENDE DAGEN:
klik op de foto's


*Microblading kan zowel met/zonder verdoving,

Als u verdoving wilt gebruiken bij deze behandeling, kunt u Emla creme bij u huisarts bestellen, en 3 kwartier voor u afspraak smeren op u wenkbrauwen.*Klanten mogen 24 uur van te voren geen alcohol of aspirines!

Permanente make-up lippen:

Een mooi gevormde mond geeft harmonie in het gezicht. Lipcontour wordt zacht uitgeschaduwd naar het lippen weefsel, maar u kunt ook kiezen voor geheel ingekleurde lippen.


Indien je vaak of soms last hebt van een koortslip, moet u een week voor de behandeling starten met het innemen van voedingssupplement L-Lysine en vitamine C pillen.


Hoeveelheid:


L-Lysine 1000mg een keer per dag


Vitamine C 1000mg een keer per dag


Je start een week van tevoren met een tablet van ieder t/m de volgende behandeling.


Plaatsen van permanente make-up full lips duurt ongeveer 2:30 uur

Permanente make-up Eyeliner:

Bij eyeliner wordt er tussen en/of boven de wimperhaartjes gepigmenteerd.

Met permanente make-up eyeliner genieten uw ogen altijd en overal van een verzorgde en vrouwelijke uitstraling!


Plaatsen van een permanente make-up eyeliner duurt ongeveer 1:30 uur

  Wimperextensions


Wimperextensions geven ogen een echte filmsterren look, zonder dat mascara nodig is. Met een speciale wimperlijm worden de wimperextensions een voor een aan op de natuurlijke wimpers vast geplakt. Aangezien elk mens van nature regelmatig een aantal wimpers verliest ( 1-3 wimpers per dag) ,moeten er na 2 of 3 weken een aantal wimperextensions worden bijgevuld.


Het verschil tussen one by one wimperextensions en 2d-6d.


Het verschil tussen one by one en 2D-6D wimperextensions is de volume. Bij 2D-6D wimperextensions zijn de haartjes dunner en lichter, zodra er meerdere wimperextensions op 1 natuurlijke wimper geplaats kunnen worden, voor een mooi vol en waaier effect. Zonder de natuurlijke wimper te verzwaren. Een uitkomst voor mensen met weinig eigen wimpers om toch een natuurlijk vol effect te creeren. voor degene die een super vol effect willen is deze methode ideaal.

3D

one by one

Eerste keer wimperextensions zetten?

 • Vraag informatie over lijm allergieen bij het maken van de afspraak. Elke type van allergie voor pleisters, lijm, stickers en/of rubber kan een reactie veroorzaken.
 • Als jij je zorgen maakt over een eventuele reactie dan kan er een patch-test uitgevoerd worden op je huid en op je wimpers om te controleren of er mogelijke allergieen zijn. De patch-test duurt ongeveer 10 minuten en is tot 24 tot 48 uur voor de behandeling aangeraden. Een patch-test is gratis.
 • Graag zonder oogmake-up komen. Verwijder alle make-up op en rond je ogen. Reinig je oogleden en wimpers grondig. Geen oog of gezichts creme gebruiken rond de ogen na het reinigen. Doe je dit niet dan kan dat de levensduur van de wimperextensions beinvloeden.


Na het zetten van de wimperextensions:

als de wimpers goed gezorgd worden na een behandeling dan kunnen ze veel langer en mooier op je wimpers zitten. Dan kun je langer genieten van het mooie en volle resultaat.

 • Laat de extensions de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden.
 • Borstel u wimpers iedere dag met het borsteltje dat u meekrijgt.
 • De eerst 24 uur niet naar een sauna of zwembad gaan.
 • De eerste 24 uur geen mascara gebruiken.
 • Gebruik bij een make-up remover eentje die geen olien bevat.
 • Niet in de ogen wrijven, hierdoor kunnen wimperextensions sneller losraken en afbreken.SCHOONMAKEN VAN JE EXTENSIONS:

Schoonmaken van je extensions is heel belangrijk om eventuele infecties te voorkomen. iedere dag blijven: dode huidcellen, talk, vuil en stof tussen je wimpers zitten. Het beste en goedkoopste middel hiervoor kun je zelf thuis maken.


RECEPT LASH FOAM:

1 deel babyshampoo met 4 delen (liefst gedestilleerd) water in een schoon pompflesje mengen. Schudden voor gebruik! Als u het luchtdicht bewaart blijft de foam ongeveer 2 maanden houdbaar.

ERGENS LAST VAN NA DE BEHANDELING?


Binnen 24 uur na de behandeling:


*Rode ogen, lichte irritatie: Je hebt waarschijnlijk gevoelige ogen en hebt een reactie op de lijmdampen of de tape. Dit trekt binnen een dag of twee weg.


*Jeuk, uitslag, gezwollen oogleden, vuurrode ogen, brandende pijn: dit is een allergische reactie, bij een milde allergische reactie moeten de extensions zo spoedig mogelijk weg. Is de reactie erg heftig? Slik dan een aantal dagen antihistamine tabletten en zodra de allergische reactie verminderd is moeten de extensions alsnog worden verwijderd.

Een allergische reactie komt zelden voor, maar kan zich opbouwen in de loop van tijd.


OORZAKEN VAN UITVAL VAN WIMPERS EN/OF EXTENSIONS:


Uitval van wimpers of extensions is een natuurlijk proces. Gemiddeld verlies je dagelijks 3 natuurlijke wimpers en dus ook extensions. Na 1 week verlies je ongeveer 21 wimpers, na 2 weken verlies je ongeveer 42 wimpers. Dit proces kan per persoon verschillen. Zo zal een persoon die bijvoorbeeld een snelle groeicyclus heeft meer wimpers dan gemiddeld verliezen.Er zijn diverse factoren die de wimperuitval beinvloeden, zoals: hormonen, dieet, vette huid, verkeerde make -up gebruik.

Het niet opvolgen van nazorginstructies, stress, medicijngebruik, veel huilen, trekken en plukken. Daarnaast hebben we te maken met: Hooikoortsseizoenen uitval: de lente en de herfst. Gedurende enkele weken kun je meer wimpers dan normaal verliezen.

Pas op met hitte vlakbij je extensions, zoals boven pannen hangen,

ovens openen of aanstekers.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER WIMPEREXTENSIONS:


Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?

Ze blijven gemiddeld 4 tot 7 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van u natuurlijke wimpers.


Zijn wimperextensions schadelijk voor natuurlijke wimpers?

Extensions zijn niet schadelijk voor u eigen natuurlijke wimpers! Het is echter wel belangrijk dat de wimperextensions door een specialist op de juiste manier geplaatst worden.


Kan ik met wimperextensions douchen en zwemmen?

Ze zijn geschikt om mee te douchen en zwemmen. Ze zijn ook geschikt voor zon, zee, zweet en zelfs een keer naar de sauna is geen probleem!


Hoelang duurt een behandeling?

Een nieuwe set one by one wimperextensions plaatsen duurt ongeveer anderhalf t/m 2 uur, afhankelijk van het aantal wimpers dat u heeft en de ervaring van u styliste. En 2D t/m 6D duurt ongeveer 2 tot 2 en een halve uur.


Kan ik als lensdrager wimperextensions laten zetten?

Ja, neem wel een lenzendoosje mee naar u afspraak. Uw lenzen dienen tijdens de behandeling uitgedaan te worden.


               ONDERHOUDTIPS WIMPEREXTENSIONS:


 • De eerste 24 uur moet je voorkomen dat er water in de ogen komt.
 • De eerste 24 niet naar een sauna of zwembad gaat.
 • De eerste 24 uur geen mascara gebruikt.
 • Niet in u ogen wrijft, hierdoor kunnen wimperextensions sneller losraken en afbreken.
 • Gebruik een make-up remover  die geen olien bevat.
 • Wil je mascara/eyeliner gebruiken? Zorg dan dat deze op waterbasis is.
 • Borstel voorzichtig de wimpers met een speciale wimperborstel.
 • Zorg ervoor dat er geen haarconditioner in je ogen komt.
 • Probeer nooit de wimperextensions zelf te verwijderen, laat dit altijd door een ervaren styliste doen.

Elleebana One Shot Lash Lift


Lash lifting is een behandeling, waarin u eigen wimpers worden gelift met de nieuwste techniek: LVL lifting. De wimpers worden gelift door siliconen pads, door deze pads kunnen alle wimpers behandeld worden. Lash lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Lash lifting geeft u mooie, langdurig gelifte wimpers. Lash lifting is ideaal voor iemand die rechtstaande en naar beneden gegroeide wimpers heeft.

Het beschadigd je wimpers niet, zoals met een wimperkruller.VOORDELEN:

 • Het geeft een natuurlijk resultaat.
 • U ziet het resultaat 4 tot 8 weken lang.
 • Het laat natuurlijke wimpers langer lijken.
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers.
 • Zwemmen, douchen, sporten, zweten en make-up is geen probleem.
 • Erg comfortabel, niet pijnlijk.
 • Ogen lijken groter.
 • Het is niet schadelijk voor uw eigen wimpers.NAZORG:

Gebruik de eerste 48 uur geen sterke oogmake-up, als u uw wimpers kleurt.

Vermijd stomende douches of sauna's gedurende 24 uur. Wrijf niet over uw wimpers, zo kan de kleur vervagen. Als er irritatie optreedt, leg dan een koude, schone natte doek op de ogen of neem contact op met een arts.


          info@sanbeauty.nl                                                                        3192 DG, Hoogvliet-Rotterdam                                                                   Tel: 0681937049


    Bedrijfsgegevens:


Kamer van koophandel : 66091217


BTW- nummer : 250349292B01


GGD vergunningnummer : 6187

   OPENINGSTIJDEN:


Maandag                   9:00-20:30

Dinsdag                     9:00-20:30

Woensdag                 9:00-20:30

Donderdag                9:00-20:30

Vrijdag                       9:00-20:30

zaterdag                    Gesloten

Zondag                       Gesloten